Den vigtigste ingrediens: chokolade

Vi lægger stor vægt på at finde den bedste chokolade fra de bedste chokoladeproducenter rundt om i verden. Vi mærker, dufter, smager.., og finder den rigtige chokolade til hvert eneste stykke, vi drømmer om at lave.

Frugt, bær og alt det andet …

Vi elsker at udforske mulighederne for at kombinere frugt, krydderier, sirupper og olier til små håndværksfyldte chokolader. Forbedring og frembringelse af det bedste i den chokolade, vi finder og bruger til vores smagsrejser.

En del af vores DNA er at parre vores chokolade med frugter, bær og urter og krydderier. Nogle gange bringer det smagene frem eller tilføjer en stemning, eller bare fordi vi kan lide det.

Udover fantastisk chokolade, smoothe vand, lækre frugter og gode krydderurter, bruger vi en god blanding af andre ingredienser til at give vores chokolader den mundfornemmelse og smag, som de har.

Et lille udpluk af vores yndlingsingredienser:

Blåbær Knud Beliggende tæt på Silkeborg i Jylland, dyrker Knud nogle af de mest fantastiske økologiske blåbær, vi kan få fingrene i. Disse bruges i et af vores signaturstykker, det første guld ved International Chocolate Awards, Blueberry Rosemary-stykket.

Rokkedyssegaard Sød, saftig og velsmagende; Danske jordbær er fantastiske, og med en af ​​landets bedste avlere i vores baghave, er vi heldige. De forsyner os også med hindbær og brombær.

Frederiksdal Cherrywine Prisvindende virksomhed, der producerer fantastisk kirsebærvin i den sydlige del af Danmark. Vi er heldige at få den rå kirsebærjuice fra deres økologiske kirsebær.

Rosmarin En del af vores signaturstykke, Blueberry Rosemary, startede denne urt på en måde vores rejse. Elsker bare rosmarin, så hvorfor ikke tilføje det til en ganache. Og her fungerer det på en eller anden måde bare så godt med de subtile blåbær.

Vild arktisk timian Bare fantastisk at tilføje denne vilde islandske urt til hindbær fra Rokkedyssegaard.

Estragon Fantastisk ingrediens i brombærganachen, der skaber et dybt rigt Grand Cru-stykke. Det bliver næsten bedre med tiden.

Lakrids Rigtig smagende lakrids fra Afganistan brugt i vores Spicy Pecan stykker, men også som en hovedingrediens i vores 3 Spices varm chokolade.

Havsalt Islandsk havsalt fra gourmetsaltproducenterne Saltwerk i Island. Sprødt, sprødt og salt, som vi kan lide det. Find den i vores Muscovado Caramel and Salt varm chokolade.

Vanilje Ingen beskrivelse nødvendig, andet end god kvalitet for at give vores rabarbervaniljestykke den rette balance mellem sweeynes og syre.

Muscovado sukker Uraffineret sukker fra Mauritius. Giver smukke karakter og karamelnoter til flere af vores ganacher.

Fejø Gastrik Lækker økologisk gastrique fra producent Fejø Cider. Det nordiske svar på balsamico, til vores jordbærganache.

Og mangt og meget andet …,