ABOUT

peter svenningsen

Jakob Ørstrup

Foodie, artisan & culinary innovator

Med sin kompromisløse tilgang søger Jakob Ørstrup altid at udløse det fulde smagspotentiale i enhver af de nøje udvalgte ingredienser, han arbejder med.

En umættelig gastronomisk nysgerrighed og frygtløs leg med mad kendetegner Jacob, og han er ikke bange for at bryde med traditionelle køkkener og konventioner i madlavningskunsten.

En tilgang til gastronomi, der mere end én gang har ført Jakob ind i rollen som respekteret rådgiver for kendte kokke og anerkendte fødevarevirksomheder. Enkelhed, renhed & ærlighed kendetegner Jakobs mad, og siden 2018 også hans chokolade.

peter svenningsen

Peter Svenningsen

Gastronomic chocolate nerd, for years among the world’s most award-winning chocolatiers

Med sin stærke intuitive sans for smagskombinationer og et umætteligt behov for at eksperimentere, stræber Peter konstant efter den ultimative chokoladeoplevelse.

Peters ambitiøse og innovative arbejde fremmer, fremhæver og kontrasterer god chokolades guddommelige nuancer og teksturer på de smukkeste måder.

Peter sigter efter ren, enkel og exceptionel. Og simpelthen verdens bedste chokolade. Også for Peter er udvalget af kvalitetsingredienser og ditto leverandører fortsat hjørnestensværdier.